Tenir dubtes és normal

Posted on 10 Juliol 2017

0


interrogantVeritablement l’-1-O es farà el referèndum? Si es fa, tindrem totes les garanties que ens diu el Govern de la Generalitat? La participació serà tanta que ningú podrà posar-ne en dubte el resultat? Què passarà el dia 2? Quines accions pensa dur a terme el govern central per aturar el que Jordi Turull anomena el “tsunami de la democràcia”? Realment pensa tirar de l’exèrcit com ahir apuntava la ministra de Defensa?

D’interrogants en tenim a manta. Tants que encara que tinguéssim l’oportunitat de parlar abastament amb el Govern en ple no els podríem respondre tots. El dia 4 d’aquest mes durant la presentació de la Llei del referèndum i el posterior acte al Teatre Nacional es van donar unes quantes respostes, però no pas totes les que necessitem els catalans, siguem partidaris del SÍ o el NO, siguem com siguem i pensem com pensem.

Tants dubtes hi ha al voltant del procés que també en tenen les seves cares visibles. Que li preguntin a l’exconseller Baiget, a qui els dubtes li han acabat costant el càrrec. Per això, perquè de dubtar ho fem tots en parlo a l’editorial de NovaTàrrega.

Llegiu-lo aquí

Anuncis