La campanya que hauria volgut

Posted on 29 Setembre 2017

0


penjada cartells

Imatge d’una de les penjades de cartells populars que s’han convocat aquests dies a Tàrrega. FOTO: JAUME SOLÉ

Podria subscriure al 100% les paraules d’aquest dimecres al Tres voltes rebel d’Ares Escribà o les de l’article al setmanari ‘El Temps’ de la col·lega de professió Magda Gregori titulat Som periodistes i donem la cara. Però com que els lectors de Nova Tàrrega potser no els llegeixin els dono els meus d’arguments per haver encarat la campanya electoral del referèndum de l’1 d’octubre. Ho faig explicant què és el que m’hauria agradat que passés aquests dies i que, malauradament, no ha estat. No em volia pas justificar. Simplement volia posar els punts sobre les “i”.

Veureu que en aquesta editorial em limito a imaginar una campanya ideal i a posar sobre la taula què ens hem trobat (i ho faig conscient que en els pocs dies que ens separen de la data assenyalada potser ens quedin molts més despropòsits per veure). Allí no exhorto els nostres lectors a acudir a les urnes diumenge. Però aquí, on parlo a títol personal i on només jo sóc responsable de les meves paraules, sí que ho faig.

Aquest diumenge defensem la democràcia. Votem en massa. És igual quina opció triem, però votem. Demostrem al govern espanyol com de senzill hagués estat resoldre el “problema català” amb paperetes i urnes. El nostre futur en depèn.

Llegiu l’article de Nova Tàrrega clicant aquí

Anuncis