L’escalada immoral del preu de la llum

Una bombeta encesa
Photo by Burak Kebapci on Pexels.com

A principis d’estiu l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) posava en marxa una secció d’opinió a la seva pàgina web i em demanava que fos una de les professionals que formessin part de l’elenc de firmes que setmana rere setmana hi dirien la seva sobre un ampli ventall de temes. Vaig acceptar la proposta. Aleshores perquè, com a directora del setmanari Nova Tàrrega, em semblava una excel·lent manera de projectar la revista més enllà del nostre territori. Ara, que he canviat de feina, em sembla una bona manera de mantenir-me connectada amb una part de la nostra feina, la de periodista, que potser queda una mica de banda en la meva nova etapa professional.

El darrer article que hi he publicat, el segon de la sèrie, em servia per compartir el meu malestar sobre les contínues pujades del preu de la llum. Començada de la següent manera:

Dels nostres avantpassats n’heretem una pila de coses: els gens, fragments de personalitat, costums… i també frases, que alhora traspassarem (de forma més o menys conscient) als nostres descendents. Quants cops, els que teniu fills o nebots, us trobeu dient-los el mateix que us deien els vostres pares a vosaltres quan éreu petits? Oi que us ha passat?

Podeu llegir-lo complet aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: