En quatre ratlles

Un proverbi xinès defensa que “és millor penedir-se d’allò que has fet que no pas d’allò que no has fet”. Tot i que en la meva vida intento seguir aquesta màxima, des d’aquest bloc, però, miraré de manifestar la meva opinió sense que ens n’haguem de penedir després. La millor garantia que us puc oferir és que l’educació i el respecte seran els pilars sobre els quals sustentaré els meus comentaris, tant si compartim com si no el mateix punt de vista.

Aquesta ha estat sempre la meva manera de fer des que escric articles d’opinió: primer, les editorials del diari BONDIA (tasca que compartia amb el director, Josep Ramon Ribé. Segur que de vegades vaig ser més dura del que hauria estat ell); després, a la meva columna setmanal a la revista NOVA TÀRREGA durant set anys. Segurament ja no sóc prou jove per veure clar el blanc i el negre i ja he arribat a l’etapa de la vida en què s’aprèn a apreciar la gamma de grisos.

Us convido doncs a fer camí plegats, ja que els comentaris que publicaré en aquesta pàgina seran testimoni de com canvia el món que ens envolta fruit del pas dels anys, les experiències que acumula o els fracassos que l’erosionen.

One thought on “En quatre ratlles

Add yours

 1. Ei, hola!
  Em presentaré. Em dic Jaume Ros Pujol, i estic fent el meu treball de recerca sobre el Facebook en el món de les empreses -publicitat, etc-. Sé que fa molt temps que teniu obert el perfil del Facebook de diari Bondia, i m’agradaria poder-vos enviar virtualment una entrevista sobre què en penseu d’ell i les ajudes o avantatges, o també inconvenients que us proporciona
  Us sembla bé? Us ho agrairia molt, moltes gràcies!

  (jaumerosp@gmail.com : si em poguessis contestar aquí, t’ho agrairia molt)
  Moltes gràcies,
  Jaume.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: